Ontmoet nieuwe mensen met Videodaten Nijmegen 👫

Als je wilt gaan daten dan kun je dat op verschillende manieren doen. Via online dating kun je op een hele gemakkelijke manier kennismaken met verschillende mensen. Het voordeel van online daten is dat je dit via je computer kan doen. Ten opzichte van andere manieren van daten is speeddaten tijdens videodaten ideaal. Met video speeddates bespaar je veel tijd en moeite. Je hoeft niet dagen te chatten of door verschillende profielen te scrollen. Het swipen of real life daten neemt natuurlijk ook veel tijd en energie in beslag. Met video daten kun je in een uur tijd kennismaken met veel verschillende mensen. Mag er een klik zijn, dan kun je een leuke date in gaan plannen.

Hoe werkt online speeddaten Nijmegen 💻

Videodaten Nijmegen is ontzettend handig als je op een ongedwongen manier een leuke partner wilt leren kennen. Door online speeddaten zul je in een korte tijd veel verschillende mensen leren kennen. Door de korte dates zullen geen lange ongemakkelijke stiltes vallen en blijven de dates casual. Als het niet klikt dan kun je doorgaan naar de volgende videodate. Doordat je veel verschillende videodates achter elkaar kunt volgen ga je op een vermakelijke manier kennismaken met verschillende mensen. Als je een klik hebt dan kun je voor een verlenging van de videodate kiezen. Is het echt een match dan kun je elkaar een tekst berichtje sturen en natuurlijk nog een keertje videobellen of een echte date plannen.

Een match via een videodate 💌

In tegenstelling tot een match via Apps en datingprofielen is dat je met videobellen na een echte kennismaking kijkt of je de klik voelt. Je hoeft niet door verschillende profielen te scrollen, lang te chatten of op een andere manier een leuke match te zoeken. Doordat alle dates kort zijn, word je gedwongen om meteen kennis te maken. In een korte tijd kun je al een goede indruk opdoen. Het voordeel van een online speeddate is dan ook dat wanneer de klik er niet is, je door de korte kennismaking geen ongemakkelijke date hebt. Je kunt makkelijk afscheid nemen en starten met de volgende video speeddate. Daarnaast is het grote voordeel natuurlijk dat wanneer de klik er wel is, je elkaar een tekstbericht kunt sturen. Je kunt er daarna natuurlijk voor kiezen om een echte date in te plannen. Op deze manier hou je met online speeddaten Nijmegen veel tijd over en blijft daten leuk.

Hoe kan ik dat videodaten eigenlijk het beste aanpakken?

Zeker als je voor de eerste keer meedoet met videodaten kan het erg spannend zijn. Daarom hebben we een handig e-book gemaakt, waarin we de beste tips hebben opgenomen voor het speeddaten in het algemeen. Dit e-book staat vol met adviezen en dingen die je moet weten over (video)- daten, en is jouw leidraad voor een succesvolle avond. Over het algemeen is het slim om iets aan te trekken waar je je zowel aantrekkelijk als ontspannen in voelt. Van tevoren kun je het beste genoeg eten, zodat je tussentijds geen honger krijgt, en het beste is om niet te hoeven haasten. Verder, wees gewoon jezelf en wees eerlijk over wat je zoekt en hoe je zelf in elkaar zit. Dat levert niet alleen meer, maar ook meer oprechte matches op, en dat is natuurlijk het doel van het hele concept!

Kan ik vooraf nog checken of alles goed werkt?

Veel mensen vinden het fijn om van tevoren te controleren of alles goed werkt, voordat ze starten met videodaten. Er is eigenlijk maar één ding belangrijk om te controleren en dat is of je webcam goed werkt. Dit is immers het belangrijkste onderdeel van het videodaten, en het kan geen kwaad om deze even te checken.Daarom krijg je reeds van tevoren een e-mail met daarin een link. Via deze link kun je alvast controleren hoe het beeld er met jouw webcam uitzien. Dit is ook een handige manier om te checken bij welke lichtinval je je prettig voelt, want dat kan soms wat tegenvallen als je niet van tevoren nadenkt over de juiste belichting. Werkt alles via de testlink? Dan kun je jezelf klaarmaken voor je videodate, en zonder zorgen op de afgesproken tijd inloggen en de singles leren kennen.

Wanneer gaat een evenement niet door?

In principe gaat de video dating avond door als we een minimum van 5 deelnemers verwachten. Natuurlijk kunnen we nooit garanderen dat deze ook allemaal online komen en niet op het laatste moment afzeggen. Dit is nu eenmaal lastig in te schatten en te beïnvloeden. We zijn daarin nog een beetje op zoek naar een balans, maar het leuke is dat het er dus ook zomaar 20 kunnen zijn. Doordat videodaten gratis is loop je geen risico, en is het dus geen ramp als je slechts met enkele potentiële dates kunt spreken. En waren het er wat jou betreft niet genoeg? Dan schrijf je je gewoon weer in voor de volgende avond, dan hebben we misschien meer deelnemers! Meerdere keren meedoen vergroot de kans op een date, simpelweg doordat je meerdere singles kunt spreken en de kans groter is dat je goede matches hebt.

Alle evenementen op een rij

Speeddates vanaf €24,98