Tips en veelgestelde vragen

Heb je een vraag over speeddaten? Geen probleem! Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen en tips om jouw speeddates tot een groot succes te maken! Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom speeddaten?

Met speeddaten heb je de unieke kans om binnen korte tijd vele singles te ontmoeten. Er komen geen datingapps of telefoons aan te pas. Gewoon direct zien wie er tegenover je zit en binnen een paar minuten ontdekken of er een klik is. Iedere deelnemer wil graag nieuwe mensen leren kennen, wat een goede basis legt voor een gezellige avond uit!

Kan ik met iemand samen komen speeddaten?

Wat een ontzettend leuk idee om samen met een vriend of vriendin te komen speeddaten! Samen komen speeddaten is bij ons absoluut geen enkel probleem. We willen je echter wel vragen om ons een e-mail te sturen nadat jullie je hebben ingeschreven voor de speeddates. Vermeld in de e-mail even dat jullie graag samen willen komen, en wij zullen er voor zorgen dat jullie gezamenlijk kunnen deelnemen.

Speeddaten voor wie?

Of je nu de liefde van je leven wilt ontmoeten, of nieuwe mensen wilt leren kennen in jouw omgeving. Speeddaten is voor iedereen die een gezellige avond wil met nieuwe gezichten. Kijk bij onze agenda voor een speeddating evenement bij jou in de buurt en in jouw leeftijdscategorie. Wanneer jij tussen de 20 jaar tot 70 jaar bent is er gegarandeerd een speeddate evenement voor jou te vinden!

90% kans match

Indien je gaat speeddaten, heb je een kans van 90% dat het een match wordt. Dus dat je iemand hebt getroffen die op heel veel manieren aansluit bij jou en met wie het echt klikt. Toch geen match? Dan mag je kosteloos nog een keertje opnieuw deelnemen en proberen een match te vinden.

Welke vragen stel ik?

Probeer open vragen te stellen die een bepaald gevoel naar boven kunnen brengen. Standaard vragen zoals de leeftijd, woonplaats en werk kunnen namelijk al snel als een interview aanvoelen, en dat wil je natuurlijk voorkomen. Door iets te delen en te vragen wat persoonlijk is, kan je ontdekken of er een leuke klik tussen jullie kan ontstaan.

Wat is inbegrepen tijdens de avond?

Bij aankomst op het evenement krijg je een welkomstdrankje naar keuze. In elke pauze bieden wij kleine hapjes aan, zoals fingerfood of een bitterbal. Als je zelf nog iets anders wilt drinken, kun je tegen gebruikelijke horecaprijzen nog extra drankjes bestellen.

Speeddates vanaf €24,98